Search
Close this search box.
Willa Kukkola Logo Pysty

Neuropsykiatrinen valmennus

Lukko on avattavissa – erilaisuus on mahdollisuus

Jos ajattelet, että olet erilainen, koska sinulla on neuropsykiatrinen diagnoosi, älä sulkeudu sen taakse! Sen sijaan lähde rohkeasti tutustumaan ominaispiirteisiisi. Olen apunasi ja mukana matkallasi. Avataan uusia ovia ja suljetaan niitä, joita et tarvitse, sillä sinulla on lupa menestyä, olla onnellinen ja elää elämää itsenäisesti ja yksilöllisesti!

Tarjoan neuropsykiatrista valmennusta nuorille ja aikuisille sekä neuvontaa niille perheille, joissa on neuropsykiatrisia läheisiä.

Koulutustausta

Olen saanut neuropsykiatrisen valmentajakoulutuksen ja kuulun Neuropsykiatriset valmentajat -yhdistykseen. Koulutus ei ole nimikesuojattu, joten se on erikoiskoulutus eikä näin ollen ole Valviran toiminnan alainen.

Neuropsykiatrisen valmentajakoulutuksen suosituksena on, että valmentajalla on mm. sosiaali- ja terveysalan koulutus (opistotasoinen tai AMK-tutkinto) sekä vähintään viiden vuoden kokemus neuropsykiatrisista asiakkaista.

Valmentajana minun vahvuuteni on, että olen toiminut lähes kolmekymmentä vuotta sosiaali- ja terveysalalla mielenterveystyössä moniammatillisessa työyhteisössä.

Millaista Nepsy-valmennus on?

Neuropsykiatrinen valmennus on tavoitteellista ja ohjauksellista yksilövalmennusta, missä valmennettavan voimavarat ja vahvuudet otetaan huomioon. Valmennus ei tee asioita puolesta vaan vahvistaa sinun omia taitojasi ja kykyjäsi. Valmennus täydentää muita asiakkaan tukipalveluita.

Valmennuksen avulla pyritään opettelemaan uusia toimintatapoja mahdollisimman hyvän itsenäisen elämän hallitsemiseen. Valmennuksen kohteena voi olla melkein mikä tahansa elämän osa-alue itsensä ja kodista huolehtimisesta aina seurustelusuhteeseen.

Valmennus on ennaltaehkäisevää, toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää toimintaa. Se voi tapahtua asiakkaan omassa ympäristössä tai sovituissa julkisissa paikoissa kuten kahviloissa, valmennettavan kotona, koulussa, työpaikalla tai harrastuspaikoissa. Valmentaja voi jalkautua myös asiointiavuksi esimerkiksi virastoihin tai kauppoihin ja tueksi vaikkapa lääkärin vastaanotolle.

Nepsy-valmennuksen hyödyt

  • Auttaa arjessa selviytymisessä
  • Auttaa vahvistamaan vuorovaikutustaitoja
  • Auttaa parantamaan itsetuntoa

Valmennus ei etsi vastauksia menneisyyden epäonnistumisiin, vaan luo pohjaa parempaan tulevaisuuteen ja auttaa asetettujen tavoitteiden toteutumisessa ja päämäärien saavuttamisessa.

Nepsy-valmennuksesta, tapaamisen pituudesta, paikasta sekä tavoitteista tehdään valmennettavan kanssa kirjallinen sopimus yhdessä valmentajan kanssa.

Nepsy-valmennuksen hinta

Tutustumiskäynti on ilmainen. Tarkista onko sinulla mahdollisuus saada Nepsy-valmennukseen maksusitoumus.

Willa Kukkola Ohran tähkä

Nauti rentoutumisesta -
varaa aikasi nyt!

Hemmottelua, joka palauttaa voimasi.
Rentoutumista ja hyvinvointia jokaiseen päivään.