Search
Close this search box.
Willa Kukkola Logo Pysty

Willa Kukkolan tarina

Willa Kukkola Oy syntyi aidosta halusta tukea ihmisiä, jotka kaipaavat apua erilaisiin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviin haasteisiin. Halusin myös koota monipuoliset hyvinvointiin liittyvät palvelut ja valmennukset kirjaimellisesti saman katon alle. Yrityksemme nimi juontaa juurensa Sotkamon Haapalanlahdella sijaitsevalta kotitilaltani, jonka kurkihirsien suojassa idea omasta yrityksestäkin syntyi.

Kymmenien vuosien monipuolinen työkokemus mielenterveyden ja päihdetyön parissa on antanut minulle eväät nähdä ihminen kokonaisvaltaisena yksilönä. Viime vuosina olen entistä enemmän kiinnostunut tavoista edistää hyvinvointia ja jaksamista arjen haasteissa ja olenkin kouluttautunut akupunktiohoitajaksi, kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi ja suorittanut kursseja mm. sointukylvystä, äänimaljahoidosta ,intialaisesta päähieronnasta ja kuumakivihieronnasta. Keväällä 2022 palveluvalikoimaan tuli kehollinen stressinpurkumenetelmä TRE.

Suoritettuani urheiluhierojan ja klassisen hieronnan ammattitutkinnon Vuokatin Urheiluopistossa aloin tosissani miettiä, kuinka voisin parhaiten muokata hyvinvoinnin koulutukseni ja mielenterveys- ja päihdetyössä hankkimani kymmenien vuosien työkokemuksen omaksi yritykseksi, jossa voin auttaa ihmisiä lihashuollon lisäksi esimerkiksi uneen ja unihäiriöihin liittyvissä ongelmissa ja tukea hyvinvointia työssä ja arjessa. Unen rakentamisesta syntyikin pien- tai yksilöryhmissä parempaa unta rakentava Unipaja®, joka aloitti helmikuussa 2019. Muissa palveluissa keskitytään hyvään vointiin työssä ja arjessa erilaisten valmennusten ja luentojen keinoin.

Rauhoittavan ja kauniin maalaismiljöön ympäröimä Kukkolan tila on ollut niillä sijoillaan jo vuodesta 1735 lähtien. Kukkolan tunnelmallinen pirtti soveltuu hyvin pienehköjen valmennusryhmien käyttöön. Isompia ryhmiä tapaan ja valmennan asiakkaan toivomissa tiloissa.

Teen työtä asiantuntemuksella, suurella sydämellä ja kokonaisvaltaisella näkemyksellä sinun hyvinvointisi edistämiseksi. Lämpimästi tervetuloa Willa Kukkolaan.